SAYFALAR

16 Temmuz 2015 Perşembe

NOBILITY PERFECT HAIR CARE (ARGAN & KERATIN) Saç Bakım Serumu


Uzun zamandır aradığım ve bulduğum keratin ve argan yağı ikisi bir arada olan saç bakım serumunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle bilgisini vermek isterim. 

Keratinin saç için faydaları; saçların ısıdan ve kimyasal maddelerden dolayı yıpranması ile zarar görmesi saçlarda bulunan keratininde zarar görmesine neden olur. Bu zarar görmeler saçların renginde donuklaşma, saç uçlarında kırılmalara ve sağlıksız bir saçımızın olmasına neden olur. Bu serum ile keratin desteğini sağlayarak saçımızda oluşan bu olumsuz etkenlerin tamiri için bire bir faydalıdır. Keratin takviyesi alan saçlardaki değişim en başta canlılık bu canlılık ile saçlarımıza yansıyan ışıltı, sonrasında saç  uçlarında onarmaları gözle rahatlıkla görebilir ve hissedebilirsiniz. 

Argan yağının saç için faydaları; duş sonrası nemli saça uygulamasında, fön öncesi saça yapılan argan takviyesi ile fön makinasından gelecek olan zararlı ısılara karşı tedbir amaçlıdır. Argan yağı başta Afrika bölgesi olmak üzere pek çok bölgede saçı nemlendirmek için kullanılmaktadır. Argan yağı fas yağı olarakta bilinmektedir. Boyalı ve  röfleli saçlarda bile etkisini görebilirsiniz. Ayrıca; kıvırcık saçlar düz saçlara nazaran daha fazla zarar gördüğü için bu saç tiplerinde kullanılmasını tavsiye ediyorum arkadaşlar. Argan yağı kullanımı sonrasında saçınızın almış olduğu nem ile saçınızda oluşan etkiyi de gözle görebilirsiniz.





Her iki yağında aynı şişede birleşmiş olması biz bakım severler için ayrıca bir güzellik olmuş.Hele ki yaz aylarında böyle bir bakıma ihtiyacımız olduğu için sizlerle paylaşmayı istedim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder